Kaheli
Mosquito_Gallery_banner.jpg

News

Latest from Kaheli

Tampere Pakkahuone

Joulukuussa kävimme taas vierailemassa Tampereella pikkujoulun merkeissä. Suunnittelimme ja toteutimme utopistisen maailman asiakkaillemme. Hieno ja erilainen teema inspiroi meitä ja pääsimmekin toteuttamaan villejä ideoitamme.

IMG_2158.jpg
Annika Salonen
Waltteri Torikan musiikkivideo

Syksyllä toteutimme Waltteri Torikan uuden joululevyn Sydämeni Joulu- videoita, joulukalenteria ja promokuvia. Oli mahtavaa päästä tekemään valokuvaaja Elina Simosen ensimmäistä ohjaustyötä mahtavan Siro Creative tiimin kanssa!

Annika Salonen
Daimler EQ-Night

Joulukuussa Merzedes-Bentz lanseerasi uuden sähköauton ravintola Kappelissa jonka visuaalisen ilmeen saimme suunnitella. Slush viikon kansainväliselle yleisölle näytimme suomalaista designia taiteen ja huonekalujen muodossa sillä pääsimme rakentamaan ravintola Kappeliin täysin uuden sisustuksen omilla kalusteilla ja kasveilla.

picture by Julieta Pereyra

picture by Julieta Pereyra

picture by Julieta Pereyra
Annika Salonen
Touchpoint Fastfood & Cafe Fair

Kaheli Design lähti lokakuussa Tampereelle toteuttamaan kierrätys työvaatteista tunnetulle Touchpointille Fastfood & Cafe messuosastoa. Suunnittelimme osaston rouhealla ja tunnelmallisella fiiliksellä ja se saikin loistavaa huomiota messuilla joista olemme tietysti erittäin otettuja!

IMG_1327.jpg
Annika Salonen
Skidilä kahvila @ Annantalo

Syksyn leikkisimmistä projekteista oli ehdottomasti Skidilä kahvilan toteutus Annantalossa. Tässä proiektissa saimme herkuteilla väreillä, materiaaleilla ja tietysti suunnitelmassa paneuduttiin palvelemaan pienempiä asiakkaita. Täältä löytyy myös berliinin munkista inspiraation löytänyt vaaleanpunainen herkkutiski. Vihdoin Helsingin keskustasta löytyy pikkuväen paikka missä peuhaaminen on sallittua!

IMG_5763.jpg
Annika Salonen
Deko goes Stidilä

Oli hienoa nähdä maaliskuussa julkaistun Dekon kannessa kaksi vuotta sitten yhdessä Tommy Kilposen kanssa suunniteltu Stidilä. Tilan tunnelma ja aikoinaan hankitut vintage löydöt sopivat hienosti yhteen päivän helmien kanssa. Ja Duo-livingin kalkki-seinä näyttää niin hienolta!

kuvat Pekka Halmström/Otavamedia

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender_3.jpg
FullSizeRender_1.jpg
FullSizeRender_2.jpg
Annika Salonen
Magnesia Festival

Helmikuussa kävimme tekemässä Helsingin joogafestareille boheemin messuständin elokuussa järjestettävälle Magnesia festivaalille. Osasto oli herättänyt messukävijöiden huomion omaleimaisuudellaan, kiitos Marjo Mainingin hienojen hapsujen, ja toi samalla tuulahduksen kesäisestä saaristofestivaalista Kaapelitehtaan kävijöiden keskuuteen. Kohti kesää siis!

 http://www.magnesiafestival.com/

IMG_6116 (1).JPG
Annika Salonen
Silja Europa 26 Years of Dance

Tammikuu toi tullessaan sähköistä tunnelmaa Silja Europalla johon Kaheli Design suunnitteli ja toteutti muutamia tiloja juhlijoiden iloksi 26 Years of Dance risteilylle.

IMG_5008.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_5040.JPG
Annika Salonen
Slush Challengers Night-afterparty

Marraskuussa toteutimme hauskat Slush- afterpartyt Mercedes benzille Helsingin kurvissa. Tilana toimi vanha toimistorakennus joka tyhjäksi jääneenä tarjosi loistavat puitteet himabile- fiiliksellä toteutettuihin juhliin. Tilasta löytyi mm. pallomerikaraoke, loveboat disco, UV-pingis sekä illalle hyvän mausteen antanut mezcal-baari.

kuvat Fredrik Lindblad

DSC_9671.jpg
DSC_9887.jpg
DSC_9620.jpg
DSC_9609.jpg
DSC_9615.jpg
Annika Salonen
Shelter Upstairs

Toteutimme syyskuussa ravintola Shelterin yläkertaan tunnelmallisen ja rennon tilan. Ravintolan materiaaleina käytettiin puuta, tapettia ja nyt niin suosittua puolipanelointia. Osaa ravintolan seinistä koristelee villi ja värikäs Cole & Sonin Singita tapetti, joka on tehty yhteistyössä Ardmore Ceramicsin kanssa. Struktuuritapetilla haluttiin tuoda pehmeyttä ja lämpöä tilaan. Hieno Akoia tapetti löytyikin upeasta Omexcon mallistosta. Muutoin tilassa käytettiin tunnelmallisen tumman sävyjä. Kestävä kehitys näkyy erityisesti kalusteissa ja valaistuksessa. Vintage kalusteet ja yksittäiset valaisinlöydöt luovat persoonallisen ja mielenkiintoisen tilan. Baarin takaseinälle tuli ihanan rosoinen laatoitus ABL.n hexagon muotoisesta italialaisesta Fab Firenze laatasta, joka viimeistelee tilan kokonaisuuden.      

 

Tiedosto_001.jpeg
Tiedosto_002.jpeg
Tiedosto_003.jpeg
Annika Salonen