Kaheli
Mosquito_Gallery_banner.jpg

News

Latest from Kaheli

Shelter Upstairs

Toteutimme syyskuussa ravintola Shelterin yläkertaan tunnelmallisen ja rennon tilan. Ravintolan materiaaleina käytettiin puuta, tapettia ja nyt niin suosittua puolipanelointia. Osaa ravintolan seinistä koristelee villi ja värikäs Cole & Sonin Singita tapetti, joka on tehty yhteistyössä Ardmore Ceramicsin kanssa. Struktuuritapetilla haluttiin tuoda pehmeyttä ja lämpöä tilaan. Hieno Akoia tapetti löytyikin upeasta Omexcon mallistosta. Muutoin tilassa käytettiin tunnelmallisen tumman sävyjä. Kestävä kehitys näkyy erityisesti kalusteissa ja valaistuksessa. Vintage kalusteet ja yksittäiset valaisinlöydöt luovat persoonallisen ja mielenkiintoisen tilan. Baarin takaseinälle tuli ihanan rosoinen laatoitus ABL.n hexagon muotoisesta italialaisesta Fab Firenze laatasta, joka viimeistelee tilan kokonaisuuden.      

 

Tiedosto_001.jpeg
Tiedosto_002.jpeg
Tiedosto_003.jpeg
Annika Salonen