Kaheli
Shelter_Upstairs_Gallery_banner.jpg

About

What is Kaheli?

 

Kaheli Designin perustajat Annika ja Nina ruokkivat toistensa luovuutta ja inspiroituvat hulluista ajatuksista, urbaanista miljööstä, vintagesta, ihmisistä ja gin&tonicista. Heillä on laaja visuaalisen alan ammattilaisverkosto, joka tarjoaa asiakkailleen omintakeista ja yksilölllistä suunnittelua kestävän kehityksen ehdoilla. Kaheli Designilla on selkeä visio siitä miltä omaperäinen rohkea tyyli näyttää ja tuntuu!

 
FullSizeRender (17).jpg

Annika Salonen

yhdistelee ennakkoluulottomasti tyylejä, värejä ja kuoseja luomalla täysin ainutlaatuisia maailmoja. Annika on pitkän linjan visuaalisen alan ammattilainen, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Hänellä on reilun 10 vuoden kokemus elokuva, TV- ja mainostuotantojen lavastusten parista jonka lisäksi hän on toiminut erilaisten tapahtumien sekä ravintoloiden visuaalisen ilmeen suunnittelijana.

 

FullSizeRender (17).jpg

Nina Enroth

luo taidokkaita  kokonaisuuksia  monipuolisen visuaalisen kokemuksen kautta. Hän tekee työtä suurella sydämellä ja vie projekteja eteenpäin voimalla ja positiivisella energialla. 
Nina on toiminut visuaalisena markkinoijana ja kouluttajana suomessa sekä ulkomailla. Hän on myös suunnitellut ja toteuttanut uusia persoonallisia ravintoloita Helsinkiin sekä toiminut lukuisissa eri projekteissa stylistinä ja maskeeraajana; mm. levy-yhtiöt EMI Finland ja Sony BMG sekä aikakausilehdet Image, Me Naiset ja Anna lehti.

 
 

 

 

Powered by Squarespace